top of page

 
WATERSENS 

Geniet van een kristalhelder zwembad 

Watersens automatische doseersysteem voor chloor en pH min

De Watersens is dé oplossing voor zwembadeigenaren die graag willen genieten van kristalhelder water zonder zich zorgen te maken over de pH- en chloorconcentratie.

 

Dit automatische doseersysteem is ontworpen om uw zwembad in topconditie te houden, met een minimum aan onderhoud en zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het gebruik van chemicaliën.

Met de Watersens hoeft u zich nooit meer af te vragen of de pH- en chloorconcentratie van uw zwembad in balans zijn. Het systeem controleert en corrigeert automatisch de concentraties, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is - genieten van uw zwembad.

Eén van de grootste voordelen van de Watersens is het compacte ontwerp.

Het all-in-one ontwerp met ingebouwde sondehouders en doseerpompen zorgt voor een gemakkelijke en snelle installatie, of u nu een nieuw zwembad bouwt of uw bestaande zwembad wilt upgraden.

En dankzij de intuïtieve interface en meertalige menu is het systeem zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen.

Met de Watersens kunt u er zeker van zijn dat uw zwembad altijd in topconditie verkeert. 

De elektronische detectie stopt automatisch het doseren wanneer er geen debiet naar de sondes wordt gedetecteerd, wat zorgt voor een veilig en gezond zwembad.

Bovendien biedt de Watersens geavanceerde beveiligingsvoorzieningen die overdosering van chemicaliën in zwembadwater voorkomen.

Het systeem bewaakt de maximale uurdosis, te snelle verandering van pH-waarde en het maximum aantal doseringen zonder reactie van sonde.

Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw zwembad.

Met de Watersens heeft u altijd controle over de pH- en chloorconcentratie van uw zwembad.

Laat ons ervaren team het systeem voor u installeren, zodat u kunt genieten van de voordelen van dit automatische doseersysteem.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Watersens uw zwembadervaring naar een hoger niveau kan tillen!

Meer info: olivier@think-blue.be

bottom of page